Produse de comparat

Fotografiile au caracter informativ si pot exista mici diferente de nuante intre acestea si produsele pe care le reprezinta.

Cabina de dus Sanswiss Annea ANR, 80x80 cm, raza 55 cm

Mai multe informatii
Cod ANR550805007
Brand Sanswiss
Colectie Annea
Lungime 80 cm
Latime 80 cm
Inaltime 200 cm
Material Sticla securizata
Forma Semi-rotunda
Grosime Sticla 6 mm
Specificatii Latime acces: 81 cm
Raza 55 cm
Acoperire cu strat de protectie Aquaperle
Balamale cu functie ridicare-coborare
Balamale in plan cu sticla, la interior
Deschidere spre exterior
Inchidere magnetica
Stabilizatoare de colt
sau suna-ne la 0728 969 776
Colectia Annea confera bailor un aspect elegant si modern. Cabina ANR este formata din doua parti fixe si din doua usi pivotante cu deschidere spre exterior si inchidere magnetica. Manerul usii este fabricat din crom si are o forma eleganta, patratoasa. Balamalele sunt situate in plan cu sticla la interior, usurand astfel curatarea cabinelor de dus. De asemenea, balamalele dispun de un sistem de ridicare-coborare care usureaza inchiderea si deschiderea usii, reducand uzura timpurie a garniturii acesteia. Sticla beneficiaza de tratamentul de protectie Aquaperle care reduce la minimum depunerile de murdarie si de calcar deoarece apa se prelinge sub forma de picaturi, nu plan, pe suprafata acesteia.
In cazul achizitionarii de produse voluminoase, care nu pot fi transportate cu masina personala, asiguram livrarea gratuita a acestora in Oradea (+10km), Salonta (+10km), Arad (+10km), Timisoara (+10km).
Plata se poate efectua:
- prin card bancar
- in numerar, cash, la casieria unitatii
- prin banca: virament, ordin de plata